Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă vorbește despre ÎNCHIDEREA Realitatea TV, anunțată de Gheorghe Piperea: 'Omului îi este frică și atunci urlă'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Gheorghe Piperea a anunţat că, în urma a doua soluţii pronunţate recent de ÎCCJ, falimentul Realitatea TV este inevitabil. Chiar dacă judecătorul sindic mai amână dispunerea falimentului, pe data de 30 octombrie expiră licenţa televiziunii, iar CNA nu poate să o reînnoiască în condiţiile iminentului faliment. Consultantul politic Cozmin Gușă a ținut să-i liniștească pe detractorii care vor falimentul Realitatea TV cât mai repede, și a declarat că postul va emite și după data de 30 octombrie.

"S-a tot vehiculat o știre astăzi, care a avut mare trafic, legată de Realitatea TV și termenul de 30 octombrie. Îi rog pe cei care citesc să se uite la mesager.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Mesagerul este un cvasianonim, Piperea, care din punct de vedere al media, nu reprezintă nimic, dar din punct de vedere al jocului subteran este lichidatorul de la Oltchim. Iar într-o emisiune de acum zece zile, noi am promis niște dezvăluiri de pe platforma de la Vâlcea, iar omului îi este frică și atunci urlă.

Pentru că ăștia care fac ilegalități, cum e Piperea, urlă împotriva instituției de presă care ar putea să-i dibuiască. Le vom promite, celor din statul paralel care l-au trimis pe Piperea la înaintare, că ne vom ocupa înainte și după 30 octombrie de ceea ce se întâmplă la Oltchim, cvasifalimentat de Piperea", a spus Cozmin Gușă.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.