Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, PREDICȚII ALARMANTE: Klaus Iohannis va avea probleme/ Vom deveni comicii Europei

cozmin gusa

Preluarea preşedinţiei rotative a Consiliului Europei ne va pune, în scurt timp, în poziția de comici ai Europei, susține consultantul politic Cozmin Guşă, într-o intervenţie la Realitatea TV.

"În urmă cu mai bine de o lună, când devenise clar că Vasilica Dăncilă nu va mai fi schimbată din fruntea guvernului, spuneam că ne pregătim de o "fake presidency" a Uniunii Europene. Acum mai pot aduga epitete, vom devei comicii Europei, după ce presa europeană se va prinde cât de incompetentă este echipa politică a României, de la o mirare iniţială va urma, probabil, o revoltă şi apoi, prin februarie-martie, la nivelul opiniei publice din UE se va râde de România cu poftă. După ce ne-am bătut joc de Centenar, 2018 a fost, practic, cel mai negru an de după 1989, din punct de vedere politic şi cultural, acum vom ajunge comicii Europei, într-un registru comico-tragic. Dacă Liviu Dragnea este nesimţit, aşa cum ne-am aştepta de la un şef al baronilor din România, şi Klaus Iohannis face fiţe, pentru că indiferent cât de calamitat este mediul politic la vârf, nu ai voie să laşi sub semnul îndoielii calitatea ta de gazdă, mai ales după ce, în decembrie, Iohannis s-a grăbit să-i asigure pe liderii europeni că, în ciuda problemelor interne, România va administra această preşedinţie corespunzător. Iohannis şi-a dovedit amatorismul politic pentru că a făcut şi această afirmaţie şi pentru că nu a folosit oportunităţile clare din toamna anului trecut pentru descăunarea Vioricăi Dăncilă. A făcut un joc în propriul interes. Platic, prin comparaţie cu echipa de analfabeţi funcţionali Viorica şi Dragnea, Iohannis a încercat să pară, prin comparaţie, cea mai grasă scroafă din coteţ", a declarat Guşă.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

Analistul politic l- a atacat dur și pe șeful statului."Klaus Iohannis va avea probleme, pentru că în cazul Vioricăi Vasilica nu ne putem aştepa la un viitor politic îndelungat. Cât despre Dragnea, în 2019 şi-a propus să joace la nivelul tabloidelor, nu va mai fi Daddy, ci Romeo sau Romică, cum s-ar traduce mai bine pe la Teleorman, care se pregăteşte să-şi asigure un statut de proaspăt căsătorit, în mintea lui crede că va cuceri categoria de români are nu sunt interesaţi de politică, ci mai mult de cancanuri", mai spune Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.