Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: 'Acum știu cine e doamna Șoșoacă!'

Gușă

Analistul politic și membru PSD, Cozmin Gușă, susține că înțelege mai bine cine este Diana Șoșoacă, parlamentar AUR. El a urmărit un interviu pe care Diana Șoșoacă i l-a acordat jurnalistului Ion Cristoiu.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic

„ACUM ȘTIU CINE E DIANA ȘOȘOACĂ! ????????

Am auzit multe zvonuri despre DIANA ȘOȘOACĂ, noua vedetă politică a sezonului 2020-2021, i-am văzut și câteva apariții publice ( fiind “de campanie”, nu le-am contabilizat serios), dar până la emisiunea/interviu cu Ion Cristoiu nu reușisem să-mi fac o părere clară despre ascensiunea ei.

Ca să fiți mai curioși și să o urmăriți, dacă vreți să vă lămuriți la rândul vostru , vă zic doar că veți afla c-a lucrat în MAE în timpul guvernării PSD-Adrian Năstase, că e pe jumătate macedoneană cu numele de fată Jovanovici, că se mândrește excesiv cu expertiza în psihologie, și c-a fost măritată de 3 ori până acum, deoarece nu suportă relația decât în prezența iubirii sincere. BINGO!?”, a spus Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.