Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, amuzat de meciul Mihai Gâdea - Viorel Cataramă: 'LUAȚI-L DE PE NOI CĂ-L OMORÂM!'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul Cozmin Gusă comentează luni, pe Facebook, emisiunea 'Sinteza Zilei' moderată de Mihai Gâdea, care l-a avut ca invitat pe omul de afaceri Viorel Cataramă.

„Meciul Gadea - Catarama, etapa comica: "LUATI-L DE PE NOI CA-L OMORAM!"

Am fost anuntat din timp despre emisunea Gadea-Catarama de aseara, am urmarit-o aproape de la inceput si la final mi-a parut bine, am adormit vesel, tocmai pentru ca m-am distrat copios!

Ca sa-l "puna jos" de data asta pe Catatrama (fericitul beneficiar al celui mai bun PR GRATUIT din aceasta criza) , a fost montata o piesa de genul "sa stea cu spatele la zid", respectiv "acum intra-n scena sa loveasca X, Y, Z, etc.". Vorbim totusi despre emisiunea de seara cu cel mai mare rating, iar profesionistii stiu ca asa ceva se pregateste cu atentie.

De aflat ceva nou din emisiune n-a fost cazul aseara, asa ca n-avem ce comenta pe partea asta, spectacolul merita doar o concluzie: Catarama "si-a facut numarul" din nou, iar mobilizarea masiva impotriva demonstratiei sale ca statul roman e "praf" n-a facut altceva decat sa arate inca o data ... exact asta .

Sa consemnez totusi si "new entry-ul" in persoana asa-zisului milionar Cornel Tabacaru din Costa Rica, cunostinta veche a "padurilor" ( #ElenaUdreaStieBineeee ).

Astept urmatoarea etapa cu interes, ce sa mai vorbim despre Viorel Catarama, care obtine efecte mari, cu mijloace putine. Ce-i drept, si cu adversari cam ... mici!”, scrie Gușă pe Facebook.

Ludovic Orban A CONVOCAT toate instituțiile statului cu drept de CONTROL: 'Să fie pus la punct un plan' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.