Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, atac FEROCE la Nicușor Dan, Rareș Bogdan și Ludovic Orban, după înregistratea EXPLOZIVĂ: Este obligatoriu

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că Nicușor Dan mai are de dat o serie de explicații după apariția înregistrării compromițătoare în care el negocia clemență din partea Primăriei Sectorului 4 pentru un afacerist controversat.

"E cum ziceam: NICUȘOR este “PLICUȘOR”! Răspunsul lui Rareș Bogdan devine inutil, dar cel al lui Nicușor Dan este obligatoriu.

Pe 5 August îi adresam public lui Rareș Bogdan următoarea întrebare:

“DACĂ SE VA DOVEDI CĂ NICUȘOR DAN, alias “PLICUȘOR BAN”, ESTE IMPLICAT ÎN ȘMECHERIILE MAFIEI IMOBILIARE DIN BUCUREȘTI, CU BENEFICII MATERIALE PENTRU SINE SAU APROPIAȚII SĂI, VEI SOLICITA PNL-ului SĂ SCHIMBE CANDIDATUL ȘI SĂ SUSȚINĂ PE ALTCINEVA?”

Atunci nu aveam cunoștință despre dezvăluirea Danei Budeanu de ieri, însă “isprăvi” similare ale lui Nicușor sunt de notorietate pentru destui, așa că CINSTEA sau CORECTITUDINEA nu puteau fi oricum asociate candidatului PNL-USR-PLUS.

Treaba e clară și dovedită acum și pentru public. Iar amenințările de a doua zi ale lui Nicușor că va da în judecată pe mine sau pe alții care-i chestionează trecutul tenebros, devin FUTILE.

De la Rareș nu mai aștept răspuns, ni l-a dat viața și concursul de împrejurări. Aș aștepta însă răspunsul de la Nicușor Dan la cealaltă întrebare a mea, legitimă și ea, prin care îl chestionam dacă este homo sau bi sexual, cu argumentația legitimă din punctul meu de vedere, pe care am prezentat-o tot acum 6 săptămâni.

LuCOVIDE băiatule, tu ce mai ai de zis?!",  scrie Gușă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.