Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, dezvăluiri după scandalul de la Realitatea TV: 'Rareş Bogdan e insularizat'. Care a fost problema cu Oana Stănciulescu

Rareș Bogdan Cozmin Gușă

Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, face un scurt bilanţ al scandalului recent de la televiziunea de ştiri, care a dus la suspendarea temporată a jurnalistului Rareş Bogdan şi la interzicerea unor invitaţi. Cozmin Guşă confirmă informaţiile apărute în presă cu privire la motivele despărţirii de Oreste Teodorescu şi dezvăluie ce a stat în spatele interzicerii Oanei Stănciulescu la Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli capitale: Cum să te asiguri că hackerii nu îți pot fura banii din cont

"Aici a fost un lucru neplăcut pentru Realitatea, neplăcut pentru mine, neplăcut pentru Rareş. A rămas ceea ce Rareş a mărturisit public, apropo de independenţa lui editorială, a rămas faptul că trompetele lui Coldea nu mai sunt invitate. Şi aici n-aş vrea să fiu atât de nedelicat să-i nominalizez, pentru că sunt jurnalişti care lucrează, lumea o să-i deducă din faptul că nu o să mai fie invitaţi la 'Jocuri de putere'. Eu am avut o şarjă prin 2009, în campania electorală, în care am identificat jurnalişti ofiţeri acoperiţi.

Dacă eşti invitat, îţi spui părerea ta, nu părerea comandată de unul ca şi Coldea, atât de ahtiat după jocurile de putere. Cel puţin cu Oreste şi cu Oana Stănciulescu lucrurile, din punct de vedere public, s-au lămurit. Au apărut jurnalişti care au identificat problemele pentru care Oreste nu a mai fost primit la Realitatea. Despre Oana Stănciulescu discuţia e mai soft. Ea a venit la Realitatea de la Antena 3, iar săptămâna trecută au apărut nişte ştiri că ar fi angajată a trustului lui Bogdan Chiriac, care în niciun caz nu este într-o linie corespondentă Realitatea TV sau realitatea.net. Cred că toată lumea s-a lămurit. Dacă o să mai apară şi informaţia cu Oana Stănciulescu şi Avocatul Poporului, toată lumea o să înţeleagă care a fost motivaţia pentru care conducerea redacţională a decis ca Oana Stănciulescu să nu mai fie invitată", a declarat Cozmin Guşă pentru STIRIPESURSE.RO.

Proprietarul Realitatea TV afirmă că Rareş Bogdan a rămas singurul moderator care îl susţine pe Klaus Iohannis, atitudine pe care nu i-o reproşează, deşi consideră că este greşită.

"Rareş are în acest moment o atitudine uşor diferită faţă de restul moderatorilor, în sensul în care îl susţine fără rezerve pe Klaus Iohannis. La Realitatea nu prea mai sunt moderatori care să creadă în Klaus Iohannis. Asta este decizia lor şi pot să vorbească oricând că nu a existat nicio impunere. L-au susţinut aproape în totalitate în 2014 şi acum probabil sunt dezamăgiţi. Rareş probabil fiind cel mai ardent susţinător al lui Klaus Iohannis şi în 2014, şi după, este într-o poziţie ingrată deocamdată, probabil îi este dificil să discute la modul critic sau negativ despre preşedinte şi asta îl face într-un fel să fie insularizat acolo. Este o atitudine pro-preşedinte pe care eu o respect, nu i-o contest, doar că l-am avertizat la nivel personal că s-ar putea să greşească, pentru că am experienţă cu preşedinţi care se agaţă cu disperare de al doilea mandat", a mai declarat Cozmin Guşă.

CITEȘTE ȘI: ‘Elixirul vieții’: Vitamina care îți poate salva viața și unde se găsește .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.