Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă intervine în scandalul de la TVR: 'Dacă nu se va opri la timp, DrumulPenibilului va deveni fără întoarcere pentru Bulai!'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă intervine în scandalul Revelionului de la TVR și îi face o caracterizare lui Iulian Bulai, președintele Comisiei de cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, cel care a atacat-o pe directoarea TVR, Doina Gradea.

"ÎNTREBARE:

DE CE A FOST LĂUDAT PLUSERISTUL IULIAN BULAI DE CĂTRE LEGENDARUL LEONARD COHEN?

RĂSPUNS:

PENTRU TALENTUL DE A FI “STATUIA” LUI IBSEN.

“Dacă nu se va opri la timp, #DrumulPenibilului va deveni fără întoarcere pentru Bulai!”

L-am cunoscut pe Iulian Bulai în turneul emisiunii ROMÂNIA 2019, când cei de la USR l-au desemnat să participe în platou. M-am amuzat în emisiune, l-am observat de la început că vrea să se remarce atacând pe toată lumea, și i-am permis oarecum asta din dorința de a dinamiza dezbaterea. În schimb Tavi Hoandră s-a enervat, iar la un anumit moment în emisiune l-a admonestat și apoi a făcut câteva demersuri live prin care să demonstreze incultura sau superficialitatea lui Bulai.

Citește și: Situație alarmantă la nivel mondial! Oamenii de știință au intrat în panică: Vaccinurile anti-COVID-19 ar putea să nu funcționeze împotriva noului coronavirus sud-african

Noaptea târziu, la un pahar de vorbă, vrând să ne amuzăm și să-l enervăm din nou pe Tavi, l-am întrebat râzând ce-a avut cu “amărâtul ăla”, care făcea cam ce face fiecare politician începător (din păcate!). Tavi, pe un ton solemn, ne răspunde că noi n-am avut invitat un politician, deoarece “Bulai e o statuie, nu e om”, deci trebuia tratat ca atare. În final, am priceput că tânărul Bulai practicase îndeletnicirea de #AFiStatuie, obținuse Tavi informația foarte rapid.

Am rămas cu amintirea asta, nefiind sigur c-ar fi fost chiar așa, dar zâmbeam de fiecare dată când îl auzeam pe Bulai emițând public. Ieri am primit însă și confirmarea că exact asta a fost, un prieten mi-a trimis autobiografia lui Iulian Bulai, în lumina “neo-celebrității” sale, obținută în baza unei evoluții publice total eronate. Un fragment scris de Bulai zice așa:

“(...) Între 2003 şi 2007 am călătorit în Scandinavia în fiecare vară. Făceam baloane pe stradă. Aşa reuşeam să îmi cumpăr cărţi şi să îmi susţin călătoriile prin Europa. În 2008 am fost admis la o şcoală de arte privată în Oslo. Eram admis fără să am posibilitatea de a putea să plătesc taxa şcolară de aproximativ 10.000 de euro pe an. Pentru că am fost înzestrat cu darul sculpturii, mi-am confecţionat mască şi un costum impecabil înfăţişându-l pe Henrik Ibsen şi în cursul a două luni de “performance” pe stradă am reuşit să adun aceşti bani plus banii de care aveam nevoie pentru întreţinere. În cursul acelei veri, Leonard Cohen a asistat la performence-ul meu artistic și m-a vorbit de bine în faţa a 10.000 de oameni.” (video cu momentul este anexat)

Desigur că e lăudabil și merituos efortul lui Bulai de a-și plăti studiile astfel, și trebuie aplaudat pentru asta. Dezamăgirea vine de la modul CABOTIN prin care evoluează public (mai ales în scandalul TVR!), ce poate avea legătură chiar cu talentul său de a fi o “statuie aplaudată”, iar dacă nu se va opri rapid, #DrumulPenibilui va deveni fără întoarcere pentru el!", a scris Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.