Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă își anunță Echipa pentru câștigarea alegerilor la Federația Română de Judo cu ProgramuL `Judo-România, de la Respect Public la Sport Național`

FRJ
Cozmin Gusa

Actualul președinte al Federației Române de Judo (FRJ), Cozmin Gușă, pretendent la un nou mandat în fruntea federației și-a anunțat pe site-ul personal Lista de sprijinitori și Programul pe care îl propune: `Judo-România, de la Respect Public la Sport Național`:

”Mai mulți colegi din conducerea actuală a Federației Române de Judo și-au exprimat sprijinul pentru programul meu intitulat „JUDO-ROMÂNIA, DE LA RESPECT PUBLIC LA SPORT NAȚIONAL”, le mulțumesc pentru susținere , dar și pentru munca și eforturile (nu mici!) făcute în acești patru ani de activitate în echipă! Și mai mulți colegi m-au rugat în ultimele zile să nominalizez membri echipei alături de care îmi propun coordonarea activității judo-ului românesc și-n următorii 4 ani, voi face acest lucru azi, cu precizarea că le urez succes și candidaților pe care nu-i voi prezenta, și le transmit că vor fi bineveniți în echipă în cazul în care vor strânge numărul de voturi necesare. Așadar, echipa de conducere a judo-ului românesc pentru 2021-2025:

FLORIN BERCEAN

A fost vicepreședintele executiv al FRJudo în actualul mandat, i se datorează majoritatea strategiilor de pregătire și dezvoltare sportivă ce-au început să dea rezultate în ultimii ani. Despre hărnicia, caracterul, priceperea sau patriotismul lui Florin este inutil să mai vorbesc eu, vorbește de la sine cariera lui din judo din ultimii peste 30 de ani.

AURELIAN BĂDULESCU

A fost alături de noi în ultimii ani nu doar la pregătirea și finanțarea evenimentelor internaționale prestigioase pe care am reușit să le organizăm, dar este și unul dintre sprijinitorii colegilor noștri în relația cu autoritățile locale. Tot cu inițiativa și sprijinul său s-a dezvoltat activitatea de judo din ultimii ani de la CSM București, Aurelian fiind în acest timp și partenerul oficializat al EJU pentru proiectul „Judo în Școli”. Cu experiența sa dobândită ca președinte al „Ligii Aleșilor Locali”, va avea ca VICEPREȘEDINTE al FRJudo și rolul de a asista cluburile de judo românești pentru inițierea/upgradarea cooperării cu administrațiile locale.

EMIL MORAR

Cu modestie și dârzenie a repus Oradea pe harta performanței naționale în judo, iar sportivii centrului olimpic de juniori, pe care l-am înființat sub coordonarea sa, performează excelent în ultima perioadă, ca rezultat al strategiei și eforturilor lui Emil.

LUCIAN BARNA

Fiind unul dintre „pariurile” lui Florin Bercean, s-a ocupat bine de revigorarea activității competiționale la nivelul veteranilor judo-ului.

GHEORGHE SAVU

În cariera mea de manager/patron de peste 25 de ani, n-am avut colaborator direct mai harnic și conștiincios decât Gigi, dedicația totală pentru judo și cinstea fiind alte două ingrediente ce-l recomandă în continuare pentru a fi Secretarul General al FRJudo.

CRISTIAN PINTRIJEL

Inteligent, dedicat și pasional, Cristi a fost omul de bază al echipei pe timp de „pace sau război”, eforturile lui fiind la baza majorității organizărilor de evenimente. Ne bazăm pe el și pentru implementarea colaborării cu Ministerul Educației și Invățământului.

MARIAN HALAS

Un tip precis și direct, Marian și-a adus contribuția la fiecare discuție/dezbatere/eveniment din ultimii 4 ani, reprezentarea arbitrajului românesc la nivel internațional prin persoana lui fiind prestigioasă, dublând astfel în mod profitabil pentru noi și prestația foarte bună a Ioanei Babiuc.

IULIAN SURLĂ

L-am invitat anul trecut pe Iulian să ni se alăture în Comitetul Director datorită seriozității și hărniciei dovedite în pregătirea tinerilor sportivi, respectiv pentru a putea dezvolta în mod direct activitatea de KATA, unde avem rezultate excepționale. Il aștept să-și continue munca și-n viitorii 4 ani.

ADRIAN MOLDOVEANU

Un tip energic și voluntar, Adrian va avea rolul de a fructifica mai bine și activ potențialul Moldovei de a furniza copii și tineri talentați pentru activitatea de judo a loturilor naționale.

EMILIAN RABOLU

“Șeful” antrenorilor noștri din ultimii 4 ani și-a folosit înțelepciunea și pregătirea sportivă universitară pentru a rezolva multele situații dificile apărute, avem nevoie de el pentru a consolida ceea ce am început împreună.

VICTOR BĂLĂȘOIU

Preluând din mers mandatul de coordonare al arbitrajului românesc de la „titanul” Marius Jeberean, Victor a avut o activitate marcată de precizie și pozitivism, lucru remarcat și la nivel european în judo. Activitățile  lui de reprezentare juridică sau internațională ale FRJudo au fost deasemenea la un nivel profesional superior, toate acestea recomandându-l spre a activa în continuare în Comitetul Director.

EDUARD ZGORCEA

Deși nu va fi membru (încă!) al Comitetului Director, îl menționez aici pe Edi ca pe un membru de nădejde al echipei de conducere, practic indispensabil în activitățile de comunicare și organizare ale acțiunilor noastre. S-a achitat foarte bine și de sarcinile de relaționare externă, ne bazăm pe el și-n viitorul mandat.

Regret că nu le pot așeza în listă pe Alina Dumitru sau Corina Căprioriu, pe care le-am propus și susținut în 2017 să facă parte din Comitetul Director, din păcate s-a demonstrat încă o dată că experiența de mare campion nu îți asigură de la sine și expertiză managerială. În cazul lor, fiind tinere, vor putea să capete această expertiză, doar stând și trudind alături de cei care-au dovedit-o, și care sunt deschiși să le sprijine, așa cum am fost și sunt și eu. Despre alți foști campioni, care se exprimă necorespunzător la adresa judo-ului sau profită de fostele lor succese în mod lamentabil, nu doresc să mă exprim, viața post-performanță îi va așeza acolo unde le este locul. Pe toți însă îi aștept să-și unească eforturile cu ale noastre, conform puterii de pricepere și efort ale fiecăruia dintre ei!

Cu echipa descrisă mai sus, dar și cu restul colegilor inimoși și harnici, doresc să lucrăm pentru “JUDO-ROMÂNIA, DE LA RESPECT PUBLIC LA SPORT NAȚIONAL!””, scrie Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.