Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, mesaj pentru ofițerii serviciilor speciale: Vreau să emigrez în statul paralel

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că angajații servciilor secrete și-au ”trădat meseria”, tocmai de aceea se întreabă unde mai este ”statul paralel” pentru că și-ar dori să emigreze.

Citește și: PNL a pierdut 12% într-un an de zile (sondaje CURS)

"PE UNDE MAI E STATUL PARALEL? CĂ M-AM DECIS: VREAU SĂ EMIGREZ ÎN EL!"

ÎNTREBAREA ESTE ADRESATĂ, ÎN MOD IRONIC ȘI RETORIC, CELOR CÂTEVA ZECI DE MII DE OFIȚERI DIN SERVICIILE SECRETE ROMÂNEȘTI ȘI POLIȚIE, CARE CRED CĂ "SERVESC PATRIA!".

ADRIAN SEVERIN ȘI JUDECĂTORUL/PATRIOT ION POPA, INVITAȚII MEI DE AZI LA GOLD FM.

Sunt câteva zeci de persoane care îmi cunosc bine activitatea politico/civico/publică din ultimii 20 de ani, și cred c-ar depune mărturie că m-am ocupat în mod preponderent de apărarea intereselor statului român, în toate momentele când am considerat că e nevoie de asta. N-am așteptat recompense, nu m-am lăsat recrutat nici de "ai noștri", nici de "ai altora", nu considerați asta c-ar fi vreun merit al meu, dar pur și simplu știu despre mine că nu pot funcționa decât între aceste 2 repere: să fiu liber când îmi asum decizii de orice fel, respectiv să-mi subordonez proiectele majore interesului românesc.

Mai există însă câteva persoane, cam 7-8, care știu c-am refuzat de câteva ori colaborarea cu STATUL PARALEL, adică "sistemul profitorilor cu imunitate", care în niciun caz nu s-a născut odată cu Coldea și ai săi, a existat sub diverse forme imediat după 1989. Și în mod clar, puteam fi o resursă extrem de utilă angrenajului lor, cu ceea ce știu și pot face/gândi, treburile puteau fi extrem de profitabile financiar pentru mine (nici nu vă puteți închipui!), numai că intram în conflict cu ambele "azimuturi de viață", expuse mai sus, și-n baza cărora navighez și eu cum pot pe "marea" asta a vieții, din ce în ce mai agitată și impredictibilă.

Azi de la orele 14.00 organizez la GOLD FM o discuție cu judecătorul ION POPA, cel care a descris într-un fel "amuțitor" în cartea sa, modul prin care STATUL ROMÂN a fost martelat prin justiție, una coordonată permanent după 1989 de către cei din STATUL PARALEL. Înainte de asta, la 13.30, invitatul meu va fi chiar una dintre "victimele ritualice" ale "paralelilor", reputatul intelectual ADRIAN SEVERIN, prieten vechi azi, pe care-l admiram încă din studenție. Concluziile emisiunilor vor fi spectaculoase, dar previzibile, adică vă vom expune felul în care, mai mereu, exponenții STATULUI PARALEL, deseori aflați în soldă străină, au câștigat în ultimii 20 de ani cam tot ceea ce și-au propus, în economie, politică, dar mai ales în justiție. PUNÂND ȚARA LA PĂMÂNT ȘI NEDÂND SOCOTEALĂ PENTRU NIMIC, NICIODATĂ! Iar aceste concluzii, apar oricum extrem de clar în cartea judecătorului/patriot ION POPA, pe care din păcate, dar previzibil, n-o mai puteți găsi deocamdată pe piață ...

ÎN CONCLUZIE, CE AVEM AICI, domnilor și doamnelor din serviciile secrete și poliție, care vă amăgiți că SERVIȚI PATRIA? Avem o situație în care modelul de succes este APARTENENȚA LA STRUCTURA "STATULUI PARALEL", unde poți fura/minți/șantaja/viola/etc., fără a păți nimic, pentru că ai imunitate. Iar voi, "ofițeri ai patriei", sunteți exact structura de care-și bat joc acești "paraleli", mulți dintre ei fiind foștii voștri colegi sau șefi. FRICA, APATIA, OBEDIENȚA voastre, toate acestea i-au așezat pe ei în această poziție de unde se pișă cu boltă nu doar pe voi, dar și pe noi toți, cei care v-am plătit și onorat, în speranța c-ați fi patrioți și activi, nu doar niște momâi bune de nimic ...

Eu sau alții ca mine suntem "cai bătrâni" deja, nu mai putem cocheta cu întrebarea din titlu, dar ce vă faceți voi cu cei mai tineri (ce pot fi chiar copiii voștri!), cărora li se va părea COOL SĂ FIE ȘI EI "PARALELI", și vor căuta de zor calea către înrolarea în "armata profitorilor cu imunitate", de unde se va naște acel curent anarhic și antinațional, de care exact voi ați avea sarcina să ne păziți și feriți??!

Eu și alții ca mine am depus eforturi pentru ca să vă creem un cadru profesional și statut onorabile, dar pot să vă zic azi doamnelor și domnilor "ofițeri patrioți", că V-AȚI BĂTUT JOC DE MESERIE, iar în scurt timp veți sesiza că veți fi obligați să vă înmulțiți cu ZERO. Impreună cu noi, "sponsorii" voștri!”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.