DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cozmin Gușă publică un raport al CIA din 2005: descrie în detaliu scenariul pandemiei de Covid-19

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă citează un raport al CIA din anul 2005, care descrie perfect scenariul pandemiei de coronavirus. Serviciul secret american descrie scenariul unui virus care seamănă cu o pneumonie, care va izbucni în 2020 și care va avea o apariție bruscă și o dispariție la fel de bruscă.

Citește și: SUA au luat decizia care provoacă ALERTĂ la Beijing: președintele Chinei amenință cu războiul

”C.I.A. A ANUNȚAT DIN 2005 DEZASTRUL PANDEMIEI CORONAVIRUS!

SCENARIUL DESCRIS ATUNCI, SE IMPLEMENTEAZĂ FIDEL ÎN 2020 ...

ALEXANDRE ADLER este un istoric și geopolitician francez, care s-a ocupat în ultimii 20 de ani de traducerea pentru public a rapoartelor oficiale ale CIA, avertizând în cărțile scrise despre așa-zisele "previziuni" ale serviciului secret american, care chiar se vor întâmpla. În urmă cu peste 10 ani, a procedat la fel cu RAPORTUL CIA DIN 2005 unde, spre uimirea celor care recitesc cartea, apare clar ceea ce se întâmplă în acest an cu PANDEMIA CORONAVIRUS. Vă prezint câteva pasaje revelatoare care, funcție de disponibilitatea fiecăruia de a recepta adevărul și veștile atât de proaste, vă pot îngrozi:

"CIA, RAPORT DIN 2005.

(...) Spre anul 2020, o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, ATACÂND PLĂMÂNII ȘI BRONHIILE și fiind rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi DISPARIȚIA SA BRUSCĂ ȘI REAPARIȚIA EI 10 ANI MAI TÂRZIU, înainte de a dispărea pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut. (...)

Apariția unei noi boli respiratorii umane virulente, extrem de contagioase, PENTRU CARE NU EXISTĂ TRATAMENT ADECVAT, AR PUTEA DECLANȘA O PANDEMIE MONDIALĂ. Dacă o astfel de boală apare, din acest moment până în 2025, TENSIUNI ȘI CONFLICTE INTERNE SAU TRANSFRONTALIERE NU VOR PUTEA SĂ NU EXPLODEZE. (...) Dacă o boală pandemică se declară, aceasta va fi fără îndoială într-o ZONĂ CU DENSITATE POPULAȚIONALĂ MARE, AȘA CUM EXISTĂ ÎN CHINA și în sud-estul Asiei, unde populațiile trăiesc în contact cu animalele domestice. (...) Într-un asemenea scenariu, BOALA VA ÎNTÂRZIA SĂ FIE IDENTIFICATĂ, întrucât țara de origine nu va va dispune de modalități adecvate de depistare. (...) În ciuda restricțiilor care vor limita deplasările internaționale, călătorii care vor prezenta mai puține simptome sau vor fi asimptomatici VOR PUTEA TRANSPORTA VIRUSUL PE ALTE CONTINENTE. (...)

Absența unui vaccin eficace sau a imunității în restul lumii vor expune populațiile la contagiune. ÎN CEL MAI RĂU CAZ, VOR FI DE LA 10 LA MAI MULTE SUTE DE MILIOANE DE OCCIDENTALI CARE VOR CONTRACTA BOALA, IAR DECESELE SE VOR NUMĂRA ÎN ZECI DE MILIOANE."

Fragmente din volum au fost publicate recent și-n România de către revista LUMEA, iar cărțile le găsiți încă în librăriile virtuale. În Franța și-n alte țări unde dezbaterea publică este încă liberă, conținutul lor este subiect de discuție de mai multe luni, și bineînțeles că majoritatea concluziilor specialiștilor corecți sunt orientate nu în sensul PREVIZIUNII americane, ci al PREMEDITĂRII! Acest fapt ne confirmă pe toți cei care am susținut atât că virusul a fost creat în mod artificial, dar și că PANDEMIA CORONAVIRUS ESTE FOLOSITĂ CA ARMĂ DE TIP GEOECONOMIC (respectiv în SUA, pentru blocarea lui Trump de a-și reînnoi mandatul!), cu scopuri bine determinate din start.

Vă las vouă restul concluziilor, dar vă reamintesc din nou că TRAIUL ÎN EPOCA POST-ADEVĂR SE DESFĂȘOARĂ PE COORDONATE SUBUMANE ...”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.