Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă se revoltă: Marius Șumudică a fost etichetat 'țigan' în Turcia. Aloo, deontologii lui pește, UEFA, ciocu mic în cazul ăsta?

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă se declară revoltat de scandalul izbucnit în Turcia, unde Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV , românul fiind numit 'țigan” și 'cerșător'.

  • „MARIUS ȘUMUDICĂ A FOST ETICHETAT CA “ȚIGAN” ÎN TURCIA. ALOOO, DEONTOLOGII LUI PEȘTE, ONG-iștii, FRANȚUJII, ERDOGAN, UEFA, etc., TOȚI CEI CE L-AȚI ACUZAT PE NEDREPT PE ARBITRUL ROMÂN COLȚESCU, CIOCU MIC ÎN CAZUL ĂSTA??! DUBLA MĂSURĂ se aplică mereu în defavoarea românilor tocmai pentru că ne comportăm de mult timp ca popor asemenea unei cirezi de bovine, indivizi ce nu cunosc valoarea solidarității și acceptă orice umilință. Românilor le place mult "SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI!" și-și trăiesc viața după preceptul străvechi "CAPU' PLECAT, SABIA NU-L TAIE!" . Deci "CIOCU' MIC!" fraților, că merităm chiar orice umilință, iar cei ce practică aroganța și nesimțirea în fața noastră au priceput asta demult ...”, a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

La o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia, românul fiind numit „țigan”. Marius Şumudică a dezvăluit că se simte insultat de conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului, scrie mediafax.ro. Acest lucru l-a înfuriat pe Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV turc. Reacţia sa a fost, însă, una extrem de jignitoare la adresa antrenorului român. L-a numit pe Marius Şumudică „ţigan” şi „cerşetor”.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Marius Şumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019, echipă care e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică a cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.