Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiova atacă titlul: Putem face un final frumos

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova se află în clasamentul Ligii 1 la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj. Vineri, Craiova are meci la Mediaş, cu Gaz Metan.

Antrenorul craiovenilor, Cristiano Bergodi, consideră că meciul de la Mediaș înseamnă un examen de maturitate iar echipa sa trebuie să arate ce ştie să facă.

”Trebuie să arătăm că victoria de la CFR Cluj cere mai mult. Eu nu cred că jucătorii noştri ar putea intra mai relaxaţi pe teren după problemele de lot ale celor de la Gaz Metan. Îi consider inteligenţi şi profesionişti pe băieţi, ştiu că avem doar de pierdut dacă intrăm în fotbal cu nasul pe sus. Viaţa te pedepseşte dacă faci asta! Meciul de la Mediaş e precum cel de la Cluj, ca şi intensitate", a spus Bergodi.

Din playoff-ul Ligii 1 au mai rămas de jucat doar cinci etape. Craiova ar putea ajunge în situaţia de a juca cu trofeul pe masă ultimul meci al sezonului, când va primi vizita celor de la CFR Cluj.

"Nu ne va fi uşor să avem un parcurs perfect. Echipa se comportă bine, creşte nivelul, cred că putem face un final frumos. Fizic şi mental suntem pregătiţi, dar tot CFR Cluj e înaintea noastră. Vrem să câştigăm 3 puncte partidă de partidă. Trebuie să jucăm sută la sută bine pe teren, să nu pierdem energie psihică", a mai spus antrenorul italian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.