Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiovean SĂLTAT de poliție: SUA au cerut EXTRĂDAREA lui pentru fraudă

mascati1

Intervenție în forță a Poliției Româbe. Un craiovean de 33 de ani a fost reținut de polițiști, după ce autorităţile judiciare din SUA au emis o cerere de extrădare pentru comiterea infracţiunii de fraudă cu dispozitive de acces. El urmează să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării, conform Mediafax.

Citește și: Spitalele sunt LUATE CU ASALT - COADĂ la Spitalul Militar din Capitală

„Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj - Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă au executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, a fost localizat şi depistat un bărbat de 33 ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare din SUA au emis o cerere de extrădare pentru comiterea infracţiunii de fraudă cu dispozitive de acces”, anunță IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care în baza cererii de extrădare, a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore.

„Cel în cauză a fost escortat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării”, mai transmite IPJ Dolf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.