Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crapă nervii în PSD, din cauza PRU

Ponta PRU

Au stat la aceeași masă cu Victor Ponta, au discutat, iar apoi s-au luat la ceartă. Senatorul PSD, Liviu Pop, a fost văzut la aceeași masă cu liderii PRU și imediat au început speculațiile privind o trecere a acestuia în echipa lui Bogdan Diaconu.

Citește și: Un nou transfer de la PSD la PRU: Cine e senatorul care a ajuns în noul partid-vedetă / FOTO

Citește și: FOTO - Victor Ponta participă la 'ședința' PRU. Fost ministru PSD, în cărți pentru transfer/UPDATE

După ce deputatul Mihai Sturzu a făcut o declarație în care a spus că Liviu Pop va fi exclus din PSD pentru că a stat la aceeași masă cu Victor Ponta, acum fostul ministru îi dă replica.

”Mihai Sturzu bate câmpii în stilu-i caracteristic!

Înțeleg că traseismul politic reprezintă un subiect de breaking news în ultimele zile, înțeleg de asemenea că racolarea parlamentarilor de către Partidul România Unită face deliciul presei, însă nu înțeleg și resping categoric declarațiile mincinoase ale unora care se pretind a fi “oameni de onoare”.

Din disperarea de a atrage capital politic, unii politicieni, de teapa deputatului Mihai Sturzu, lansează tot felul de speculații potrivit cărora aș trece în tabără Partidului România Unită.

Domnule Sturzu, eu nu schimb barca la fiecare adiere de vânt așa cum din lipsă de experiență politică sau de viață o faceți dumneavoastră! Am afirmat clar și răspicat că rămân membru al Partidului Social Democrat indiferent de ceea ce se întâmplă pe scena politică.

Așadar minciunile, înscenările ieftine nu-și au rostul! Și ca să lămuresc și mai bine lucrurile menționate vă pun la dispoziție schimbul de mesaje dintre mine și "marele deputat Sturzu", scrie Liviu Pop.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.