Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crearea unui viitor fără fum: Philip Morris International transformă industria tutunului prin produsele cu tutun încălzit

profit.ro
heets iqos

Deși fumatul este un obicei care nu s-a schimbat foarte mult în ultimii zeci de ani, Philip Morris International a reușit să realizeze o revoluție prin IQOS, produsul său care folosește tehnologia Heat not Burn și eliberează aroma tutunului prin încălzire.

Astfel, Philip Morris International transformă industria tutunului prin produsele din tutun dezvoltate special pentru a fi consumate prin încălzire.

Prin tehnologia utilizată, IQOS eliberează aroma tutunului prin încălzire, fără ardere, fără scrum și fără fum.

Pentru viziunea unui viitor fără fum, PMI a investit, începând cu anul 2008, peste 3 miliarde de dolari în cercetare si dezvoltare. Compania a angajat peste 400 de oameni de știință care au dezvoltat IQOS și care lucrează pentru a realiza un portofoliu de produse cu potențial de risc redus, ce va conține cât mai multe alternative care să satisfacă preferințele fumătorilor, dar care să îndeplinească toate reglementările actuale.

Citește și: Romaero a avut pierderi de 9,14 milioane lei în primul semestru

În luna iulie a acestui an, compania a anunțat o investiție de 490 de milioane de euro pentru a transforma fabrica de țigări din Otopeni, România, într-o unitate de producție a rezervelor din tutun care se folosesc împreună cu IQOS. Fabrica existentă în Otopeni este una dintre cele mai performante din UE și acesta este motivul pentru care a fost selectată pentru a fi una dintre primele fabrici care va fi transformată.

România este a treia țară unde se vor produce aceste produse, iar producția de aici va deservi piața locala, dar si o bună parte din piețele din Europa și Asia.

Prezent la momentul actual în peste 25 de piețe, IQOS se așteaptă să fie disponibil, în orașe cheie, în peste 35 de piețe la nivel global până la sfârșitul anului 2017.

De la lansarea pe piața din România, în noiembrie 2015, IQOS a înregistrat rezultate foarte bune.

Dacă în 2016 IQOS a fost comercializat cu precădere în online și în București, de la începutul acestui an IQOS este comercializat și în principalele 16 orașe din țară.

Iar acesta este doar începutul. Poziționarea fabricii în context geografic nu face decât să susțină strategia pe termen lung pe care Philip Morris International și-a asumat-o, de a contribui la crearea unui viitor fără fum. Noua fabrică pentru rezerve din tutun din Otopeni nu face decât să vină în sprijinul fumătorilor adulți care s-au convertit la IQOS sau doresc să găsească alternative mai puțin nocive la fumat.

Philip Morris International Inc. (PMI) este liderul mondial al industriei de tutun, ce deține șase dintre top 15 mărci și produse la nivel internațional, ce sunt comercializate în peste 180 de piețe. Alături de fabricarea și comercializarea țigaretelor, incluzând Marlboro, marca de țigarete numărul unu mondial, dar și al altor produse de tutun, PMI este implicat în dezvoltarea și comercializarea produselor cu potențial de risc redus (Potential Reduced-Risk Products – RRPs).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.