Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creatorul de modă Marc Jacobs s-a căsătorit cu partenerul său, fotomodelul Charly Defrancesco

eonline.com
marc jacobs

Creatorul de modă american Marc Jacobs s-a căsătorit cu fotomodelul și fabricantul de lumânări Charly Defrancesco, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, în orașul american New York, relatează telegraph.co.uk, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut de Jacobs pe rețeaua de socializare online Instagram. El a încărcat câteva fotografii din culisele evenimentului, printre care una cu verigheta sa și alta cu agrafele cu pinguini din onix și diamante purtate atât de el, cât și de soțul său. "Pinguinii au un singur partener în viață. Un exemplu foarte bun de fidelitate și cinste", a scris acesta în descrierea fotografiei.

Recepția a avut loc într-un restaurant din cartierul Manhattan, iar codul vestimentar a fost unul formal. Printre invitați s-au numărat fotomodelele Kate Moss, Naomi Campbell, Kaia Gerber și surorile Gigi și Bella Hadid. La petrecere au mai participat editorul versiunii americane a revistei de modă Vogue, Anna Wintour, și cântăreața britanică Rita Ora.

Citește și: DJ-ul şi producătorul Bob Sinclar va susţine un recital în deschiderea festivalului Spotlight de la Bucureşti

Marc Jacobs și Charly Defrancesco sunt împreună din anul 2016. Cei doi s-au logodit în aprilie 2018.

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american și proprietarul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs a câştigat, de-a lungul timpului, admiraţia tuturor editorilor de modă din întreaga lume. El şi-a pus semnătura nu numai pe colecţii vestimentare, ci şi pe linii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru câini numită Bark Jacobs. Creatorul s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marcă extrem de profitabilă, care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piaţa produselor de lux. În 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a părăsi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri şi pentru a pregăti lansarea la bursă a propriei mărci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.