Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Creșa groazei' din Bragadiru: Părinții și-au luat fiica bătută de la creșă. Directoarea refuză să le arate filmările

vaticannews
bebelus copil mama nastere

Părinții unei fetițe de un an și jumătate, din Bragadiru (Ilfov), au avut un șoc când și-au luat fiica de la grădiniță. Mama a fost sunată sub pretextul că cea mică a devenit violentă cu alți copii, dar când a ajuns la creșă fetița avea o mare vânătaie pe față și buza de jos umflată. Directoarea creșei refuză să le pună părinților la dispoziție filmările din interiorul creșei.

„M-a sunat doamna directoare spunându-mi că Sofia a sărit la bătaie la o altă fetiță, că este zgâriată și să nu mă supăr când mă duc s-o iau. Văzând-o am rămas șocată. Fata mea avea o zgârietură foarte aproape de ochi, o vânătaie foarte mare pe obraz și ușor umflată buza de jos. I-am făcut poze, i-am trimis soțului meu. Discutând cu el acasă am cerut camere de supraveghere, știind că există și voiam să vedem cum s-a întâmplat”, povestește Carmen, mama fetiței, informează Digi24.

Creșa groazei din Bragadiru

Carmen a explicat că ea și soțul ei au cerut filmările, dar au fost refuzați. De altfel, și alți părinți acuză faptul că în Bragadiru aceasta este ”creșa groazei”

„Copiii sunt lăsați nesupravegheați. În incintă copii nu sunt ajutați să mănânce, vin însetați, fără să bea apă. Erau copii de 8 luni care nu mergeau, lăsați în scaunul de masă cu orele, nu erau mutați de acolo, susține Dana Bica, unul dintre părinți.

„El se ducea la doamnele de acolo, două îngrijitoare și doamna Olga și încerca să se apropie de ea și ea îl împingea, îl îmbrâncea să nu se apropie de ea. L-au culcat cu hainele pline de nămol”, povestește o altă mămică.

O persoană care susține că a lucrat la creșă la negru, povestește despre condițiile de la creșă. „Era un frig de nu mai puteai. Am încercat să obținem un punct de vedere de la directoarea creșei, dar a refuzat să vorbească. Nu vrea să iasă nimeni. Am văzut că a ieșit cineva, a văzut că suntem de la presă. Ulterior a intrat, iar acum nu mai vine nimeni, deși am resunat”, a spus aceasta.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.