Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crește gradul de ocupare la Australian Open. Finalele de la Melbourne vor avea capacitatea de 80% deschise pentru public

cnn.com
australian open

Organizatorii turneului de tenis Australian Open au primit aprobarea ca finalele programate în weekend la Melbourne să se desfăşoare cu arenele deschise publicului la capacitate de 80%, transmite DPA, citat de Agerpres.

Primul Grand Slam al anului a început iniţial cu o capacitate de 50%, înainte de a se ajunge la 65%, iar vineri s-a luat decizia ca la finale numărul de spectatori să ajungă la 80% din capacitatea arenelor.

Prima finală, la simplu feminin, le va opune sâmbătă pe australianca Ashleigh Barty, nr. 1 mondial, şi americanca Danielle Collins (30 WTA).

Martin Pakula, ministrul pentru marile evenimente şi sport din guvernul statului Victoria, a anunţat pe Twitter că, luând în considerare cererea Tennis Australia de a mări numărul biletelor pentru finale, capacitatea arenelor a fost crescută la 80%.

Barty se va bucura astfel de o mai largă susţinere în tentativa de a aduce ţării sale primul titlu la Australian Open după 1978.

În finala masculină, programată duminică, se vor înfrunta Rafael Nadal şi învingătorul din semifinala Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.