Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima din Capitală. Mama fetiței găsită moartă în lada canapelei a fost reținută în Spania

Radu Pop
ultima ora

Mama fetiței găsită moartă într-un bloc din Sectorul 4, într-un sac ascuns în lada unei canapele, a fost reținută în Spania, conform Digi24.

Femeia a fost ridicată de polițiști și urmează să fie interogată. Concubinul femeii este de negăsit. Cei doi ar fi ieșit din țară pe cale rutieră în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Trupul aparține unei fetițe de 12 ani, informeză Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat, marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.