Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima care a șocat Satu Mare, piste deschise - Poliția a format primul cerc de suspecți

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare fac cercetări pentru omor calificat în cazul dublului asasinat care a avut loc, marţi, într-o locuinţă din oraş, în care doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi morţi, având urme de violenţă pe corp. Anchetatorii spun că victimele aveau leziuni la gât, provocate de un corp ascuţit, cel mai probabil un cuţit, iar agresorii sunt căutaţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că a fost format un cerc de suspecţi în cazul dublului asasinat care a avut loc într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15, din municipiul Satu Mare.

Suspecţii, care ar putea fi cunoştinţe ale victimelor, sunt căutaţi în continuare, după ce pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri au fost organizate razii şi filtre în oraş şi în judeţ.

Potrivit sursei citate, victimele au fost găsite cu leziuni la gât, provocate de un corp ascuţit, cel mai probabil un cuţit. Locuinţa acestora era răvăşită.

Gheorghe Falcă, DEZLĂNȚUIT la adresa MApN - Ce proiect important ar bloca ministerul în Arad

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au început, miercuri, cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.
Cadavrele au fost ridicate de medicii legişti, care urmează să se pronunţe cu privire la toate rănile suferite de victime.

Marţi seară, poliţiştii din Satu Mare au primit apel la 112 de la o femeie care anunţa că un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, au fost găsiţi morţi în locuinţă, având urme de violenţă pe corp. Cea care a sunat la Poliţie este o rudă a victimelor, care a mers să le viziteze după ce a primit un apel de la un locatar al blocului. Locatarul i-a relatat femeii că, marţi după-amiază, a auzit scandal în apartamentul celor doi bărbaţi.

Conform anchetatorilor, victima de 36 de ani era cunoscută cu un handicap şi era imobilizată în pat, unde a fost găsită, în timp ce corpul tatălui său se afla pe podea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.