Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă cu sânge rece! Consilierul juridic din cadrul CET Craiova şi-a ucis cel mai bun prieten pentru 3000 de euro

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Claudiu Stoica, consilier juridic în cadrul CET Craiova, şi-a ucis pe data de 17 august 2017 cel mai bun prieten, pentru 3.000 de euro. Criminalul a fost arestat pentru omor calificat, informează Adevărul.

Anchetatorii au stabilit că autorul crimei şi-a împrumutat victima cu 3000 de euro. Lucian Dinulescu i-a promis consilierul juridic din cadrul CET Craiova că va cumpăra o maşină, pe care o va vinde mai departe cu un preţ mai mare şi vor împărţi profitul.  Victima nu s-a ţinut de cuvânt, aşa că şi nici nu i-a înapoiat banii lui Claudiu Stoica, aşa că acesta s-a hotărât să îl omoare pe fostul lui coleg.

Protest la Ministerul Muncii din cauza deciziei Guvernului! Sute de oameni ies în stradă


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că autorul crimei a premeditat totul. „Autorul şi-a  împrumutat victima cu 3.000 de euro, în anul 2016, pe care nu i-a mai restituit. Pe acest fond, inculpatul a luat hotărârea de a-l omorî. S-a dotat cu o secure tip cosor şi cu un cuţit, pe care le purta tot timpul în maşina personală, aşteptând momentul prielnic pentru a pune în executare fapta“, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Răsturnare de situație la Washington: Ce a decis Donald Trump în privința Afganistanului


Consilierul juridic din cadrul CET Craiova a încercat să ascundă urmele crimei, însă a uitat la locul faptei arma cu care şi-a înjunghiat cel mai bun prieten. „Ulterior crimei, inculpatul a părăsit, cu acelaşi autoturism, locul producerii faptei, continuându-şi deplasarea până la podul din zona Braloştiţa, unde a aruncat în Jiu cuţitul. Apoi s-a deplasat în Pădurea Argineşti, unde a aruncat hainele şi încălţămintea victimei, dar şi tricoul său şi undiţa pe care o folosiseră la pescuit. Însă, cosorul l-a uitat la locul faptei“, au mai precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.