Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl elevei ucise a atacat duba în care se afla ucigașul fiicei sale. Criminalul nu suporta să vadă oameni fericiți

Foto antena3.ro
Meliss fata injunghiata gradina botanica craiova

Tatăl Melisei, eleva ucisă în Grădina Botanică din Craiova anul trecut, a reacționat puternic astăzi în fața tribunalului, acolo unde asasinul fiicei sale a părăsit sala de judecată. Copleșit de durerea pierderii, bărbatul a atacat cu pumnii caroseria dublei în care era transportat criminalul, fiind abia îndepărtat de jandarmi.

Incidentul a avut loc după ce ancheta în dosarul crimei a adus la lumină detalii tulburătoare. Deși asasinul în vârstă de 17 ani și-a premeditat gestul, acesta nu cunoștea victima.

Oamenii legii au confirmat că nu existau legături prealabile între tânărul criminal și Melis Mihaela.

Criminalul nu suporta să vadă oameni fericiți

Familia Melisei și colegii acesteia s-au adunat în fața instanței de judecată, purtând pancarte care cereau dreptate pentru tânăra ucisă.

Criminalul le-a spus anchetatorilor că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și i-a ales pe Melis și pe prietenul acesteia pentru că "nu suporta să vadă oameni fericiți".

Alexandru Fojică, fost elev al Colegiului Militar Craiova, a declarat că masca pe care o avea la el era pentru o petrecre de Halloween, iar mănușile le avea întâmplător.

Despre cuțit a susținut că nu știa că se află în ghiozdanul pe care îl luase în acea zi. El a mai afirmat că avea o supărare de la școală și după ce s-a plimbat prin oraș, a mers în Grădina Botanică.

Tinerii au fost înjunghiați cu bestialitate

I-a văzut pe cei doi și, deranjat de fericirea lor, l-a atacat cu cuțitul pe tânărul de 19 ani, ca să îl sperie. Pe Melis, fata de 14 ani, a tăiat-o în zona gurii ca să nu poată vorbi.

Cei doi au fost înjunghiați cu bestialitate de mai multe ori. Fata nu a supraviețuit, iar prietenul ei a ajuns în stare gravă la spital.

După comiterea faptei, fostul elev militar a căutat pe internet cum să-și șteargă urmele. A fost prins la scurt timp de polițiști.

Procurorii l-au trimis în judecată pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

Filmul tragediei de la Craiova

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.