Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima de la Spitalul din Neamț: Bărbatul și-a recunoscut fapta, nu a avut un motiv clar

gratii

Bărbatul care și-a omorât soția în cabinetul acesteia din Spitalul Județean Piatra Neamț a fost audiat de procurorul criminalist care se ocupă de dosar. Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar procurorul a declarat că acesta nu a spus un motiv clar care să îl fi determinat să își omoare soția, potrivit Mediafax.

Soțul directoarei de îngrijiri de la Spitalul din Piatra Neamț, cercetat pentru că și-a omorât soția vineri la prânz, a fost audiat de procurorul de caz. Bărbatul și-a recunoscut fapta.

„El a recunsocut fapta, nu s-a pus problema de a nu recunoaște, pentru că era o chestie evidentă. După ce a făcut ce a făcut nu a plecat de la fața locului, a rămas acolo, avea în mână o sacoșă plină de sânge, deci nu s-a pus problema să nu recunoască. Din punctul meu de vedere este o persoană frustrată, adică este o chestiune mentală, pshihică, pe care nu a putut să o depășească", a declarat Stelian Olteanu, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a înțeles de ce soția sa a plecat de acasă, fapt care „l-a dat peste cap din punct de vedere psihic”.

Citește și: Patru persoane mascate au încercat să smulgă un bancomat din perete legându-l de mașină

„A spus că în mintea lui s-a produs un declic, că nu a avut un motiv, în afară de faptul că au existat în căsnicie conflicte din astea casnice, pe care fiecare dintre noi le avem, mai mult de atât nu. Este o gelozie din asta, zic eu, prost înțeleasă, pentru că el nu suporta ideea asta ca după 27 de ani de căsnicie soția lui să plece de acasă fără să îi explice un motiv anume, nu a fost nici ea atât de explicită să îi spună sau . Relațiile lor au părut a fi normale, dar după cum s-a dovedit ulterior nu au fost chiar așa normale. Iar faptul că a rămas singur, de câteva luni de zile, începând cu data de 1 august 2019, l-a cam dat peste cap din punct de vedere psihic. E și un sentiment de inutilitate, de inferioritate, sunt mai multe adunate", a explicat Stelian Olteanu.

Acesta a spus că bărbatul nu a putut să discute cu nimeni despre problemele pe care le avea, nici cu părinții și nici cu fiul său, cu care nu are o relație bună.

„Sunt mai multe care în mintea lui s-au făcut un amalgam și nu a înțeles că ceva nu merge și nu a avut cu cine să vorbească, nici cu părinții, nici cu copilul lui nu a putut să stea de vorbă pentru că din câte am înțeles nu colaborează, nu vorbesc la telefon. Nu a avut un motiv foarte serios față de ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Stelian Olteanu.

Anca Patriche, asistent șef în secția Chirurgie a Spitalului din Piatra Neamț, a fost ucisă de soț în ziua în care a fost numită în funcția de director de îngrijiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.