Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă de o ferocitate care i-a șocat și pe polițiști: și-a ucis soția, dar și soțul a ajuns la spital

politia nu treceti

Un bărbat de 34 de ani din Bistrița este bănuit că și-a omorât sâmbătă soția, în vârstă de 33 de ani. La sosirea polițiștilor, acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, informează Mediafax.

„La data de 2 Decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Bistrița, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, anunță IPJ Bistrița Năsăud.

Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„În acest moment polițiștii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, tra nsmit polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.