Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Crimă odioasă! O femeie a ucis din 'curiozitate' o profesoară cu 100 de lovituri de cuțit

Newsbug.org
scena crimei crima police

Crimă odioasă! O femeie a ucis din 'curiozitate' o profesoară cu 100 de lovituri de cuțit

Un tribunal sud-coreean a condamnat o femeie la închisoare pe viaţă pentru uciderea unei necunoscute, "din curiozitate", informează Rador Radio România.

În luna mai, Jung Yoo-jung a înjungiat o profesoară de engleză de mai mult de 100 de ori. Femeia de 23 de ani o contactase pe profesoară, pretinzând că are o fiică ce are nevoie de meditaţii.

Procurorii au cerut să fie ucisă

Procurorii au cerut pedeapsa cu moartea pentru Jung Yoo-jung, în vârstă de 23 de ani, dar ea a implorat instanța de clemență, susținând că suferea de halucinații și de o serie de probleme de sănătate mintală, relatează BBC News.

Tribunalul Districtual Busan i-a cruțat viața lui Jung, dar i-a respins afirmațiile conform cărora uciderea monstruoasă a fost declanșată de o boală mintală, având în vedere că crima a fost „planificată și realizată cu atenție”, a declarat judecătorul Kim Tae-eob.

Jung a fost condamnată pentru uciderea, profanarea și abandonarea unui cadavru, la cinci luni după ce a fost acuzată pentru uciderea și dezmembrarea brutală a unei femei de 26 de ani pe care a cunoscut-o printr-o aplicație, în mai.

Criminala era o femeie izolată

Procurorii au susținut că Jung era obsedată de emisiunile și cărțile de televiziune cu crime adevărate și a decis să omoare pe cineva în viața reală pentru a-și satisface curiozitatea cu privire la crimă.

Femeia, care a fost descrisă ca o izolată șomeră care locuia cu bunicul ei, și-a folosit telefonul mobil și a verificat cărți dintr-o bibliotecă pentru a face cercetări despre cum să ascundă un cadavru, a spus poliția din Busan.

Jung a petrecut luni de zile căutând posibile victime printr-o aplicație care conectează părinții la tutori și a contactat mai mult de 50 de persoane - majoritatea femei - înainte de a găsi una care locuia singură și oferea lecții acasă.

Prezentându-se în mama unui elev de clasa a IX-a care avea nevoie de ajutor cu limba engleză, Jung a aranjat ca fiica ei falsă să vină acasă la tutore pentru o sesiune de studiu.

Ea a îmbrăcat apoi o uniformă școlară pe care a cumpărat-o online, a mers la adresa femeii nebănuitoare și a înjunghiat-o până la moarte de peste 100 de ori într-un atac frenetic, aruncând lovituri chiar și după ce victima a murit, au spus oficialii, după cum a raportat Korea JoonAng Daily.

Jung a părăsit casa profesoarei pentru a cumpăra saci de gunoi și înălbitor înainte de a se întoarce pentru a dezmembra cadavrul. Ea a tăiat degetele profesoarei, în încercarea de a o face mai dificil să o identifice după amprentele ei.

Tânăra de 23 de ani a îndesat apoi rămășițele într-o valiză și a luat un taxi până la râul Nakdong, unde a aruncat cadavrul într-un parc retras. „Pentru a face să pară că victima a dispărut, Jung a păstrat telefonul mobil, cartea de identitate și portofelul victimei, încercând să comită o crimă perfectă”, a spus poliția.

Dar planul lui Jung a căzut când taximetristul a devenit suspicios și a sunat poliția despre pasagerul său despre care a spus că a aruncat o valiză pătată de sânge într-o zonă îndepărtată de lângă râu.

După ce Jung a fost arestată, ea a spus inițial poliției că a mutat trupul victimei doar după ce a fost ucisă de altcineva. Mai târziu, ea a susținut că a ucis-o pe profesoară accidental, totul după o ceartă.

În cele din urmă, ea a mărturisit crima, dând vina pe interesul ei pentru genul crimelor adevărate.

Judecătorul care a dat verdictul a spus că crima a „răspândit teama în societate că cineva poate deveni victimă fără motiv” și „a incitat la o neîncredere generală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.