Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă ORIBILĂ: Un bărbat și-a omorât ÎN BĂTAIE propria mamă. Descoperirea, făcută de fratele CRIMINALULUI

bz-berlin.de
crima germania

Poliţiştii au reţinut, vineri, un bărbat care fusese dat dispărut după şi-a omorât mama în bătaie, în urmă cu câteva zile, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Marian Başa, în vârstă de 42 de ani, fusese dat dispărut, dar vineri dimineaţa el s-a întors în locuinţa sa din comuna brăileană Chiscani, loc unde a şi fost găsit de poliţişti.

El a fost dus la Postul de Poliţie Comunal Chiscani, de unde a fost preluat apoi de lucrătorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Bărbatul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru audieri, apoi va fi dus în arest, după ce măsura va fi dispusă de instanţă.

Duminică, o femeie de 67 de ani, din Chiscani, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila din cauza leziunilor grave suferite în urma unei bătăi primite de la fiul său.

Citește și: Incident PERICULOS într-un centru comercial unde va fi o grădiniță în București: plăci mari de marmură s-au desprins de pe un stâlp și au căzut pe scări

Bătrâna a fost descoperită de un alt băiat al său, care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat, iar femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.