Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident PERICULOS într-un centru comercial unde va fi o grădiniță în București: plăci mari de marmură s-au desprins de pe un stâlp și au căzut pe scări

observator.tv
marmură mall București

Un incident grav a avut loc, joi seară, în mall-ul Grand Arena din București. Plăcile de marmură de pe un stâlp s-a desprins și au căzut pe scările rulante, martorii declarând că mai multe persoane au fost la un pas să fie rănite, informează Observator.TV.

Un martor la întreaga scenă a declarat, pentru observator.tv, că bucăți mari de marmură s-au desprins de pe un stâlp și au căzut pe scările rulante de la intrarea în centrul comercial, în momentul în care câteva persoane urcau din parcare.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deși bucățile de marmură au căzut la mică distanță de persoanele care se aflau în acel moment pe scările rulante.

Citește și: Polițiștii îi cercetează pe patru adolescenți, după ce au spart aproape douăzeci de mașini; prejudiciul se ridică la peste 5700 de lei

Zona a fost izolată rapid de angajații centrului comercial din Berceni. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00.

Incidentul este cu atat mai grav cu cât Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat in 2018 închirierea a 3.200 de metri pătrați în Centrul Comercial Grand Arena Berceni. În acest spațiu vor fi relocate grădinițele în care se derulează lucrări de consolidare și modernizare. De asemenea, tot în acest mall are sediul și Primăria sectorului 4.

 


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.