Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Crima pefectă' reuşită de un celebru milionar: Procurorii DIICOT s-au recunoscut 'învinşi'

diicot3

Unul dintre milionarii celebri din ţara noastră a reuşit să dea o mare lovitură celor de la DIICOT. Chiar dacă a fost trimis în judecată, a reuşit să scape de unele acuzaţii extrem de grave. Procurorii DIICOT au fost nevoiţi să claseze mai multe acuzaţii de delapidare în cazului lui Florian Walter şi a celorlalţi inculpaţi din dosarul fraudării clubului  U Cluj.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu se simte ameninţat: 'Mi se fac dosare'

DICOT nu au putut cerceta modalitatea de aducere a jucătorilor Mendy, Nwakaeme, Galamaz şi Bornescu, pentru că aceştia au evoluat în echipamentul echipei clujene fără să fie înregistraţi în documentele contabile, conform news.ro. Anchetatorii arată, în rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pentru fapte de delapidare pe Florian Walter patronul clubului de fotbal U Cluj, că aducerea în echipă a patru jucători de fotbal nu a putut fi investigată pe motiv că achiziţiile nu au fost înregistrate în evidenţele contabile.

Citeşte şi: Numele de premier propuse de Călin Popescu Tăriceanu: Cum explică o eventuală rupere a ALDE

"În cauză, cercetările au privit, iniţial, şi actele de delapidare cu privire la jucătorii de fotbal Mendy Gaston, Nwakaeme Anthony Nnaduzor, George Daniel Galamaz, Bornescu Mircea Alexandru, reţinute sub diferite participaţii în sarcina învinuiţilor Walter Florian, Mărginean Ioan şi Capră Daniel, însă din analiza documentelor contabile ale FC Universitatea Cluj şi a concluziilor raportului de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit a rezultat că aceşti jucători nu au fost înregistraţi în evidenţa contabilă a clubului, întrucât figurau ca jucători liberi de contract la momentul când au ajuns la Clubul U Cluj”, arată procurorii DIICOT. Anchetatorii susţin că nu se poate stabili că aceşti jucători pot fi încadraţi în categoria activelor societăţii, pentru a putea fi făcută o legătură de cauzalitate între acţiunea de cedare a acestora cu titlu gratuit către Clubul Petrolul Ploieşti şi generarea unui prejudiciu direct în dauna FC Universitatea Cluj.

Citeşte şi: Adevărul despre averea lui Victor Ponta: Câţi bani are, de fapt, fostul premier

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.