Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima unei românce care a șocat Italia: Și-ar fi ucis fiul cu handicap sever, lăsându-l sub soarele arzător ore întregi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam criminalistica politie crima

O româncă de 45 de ani și-ar fi lăsat fiul bolnav mintal, în vârstă de 14 ani, sub soarele arzător ore în șir, provocându-i decesul. Aceasta este acum în arest, conform La Stampa.

Evenimentul s-a petrecut în zona Catanese, din Italia. Românca l-ar fi dus pe băiat în patul său de acasă și ar fi cerut ajutor, fără să menționeze cele întâmplate, potrivit antena3.ro.

Totuși, în urma autopsiei, s-a stabilit că băiatul a murit din cauza expunerii excesive la căldură, iar mama acestuia este în arest.

Și-a lăsat fiul tetraplegic în soare ore întregi, provocându-i moartea. Ipoteza parchetului este că femeia și-a lăsat fiul tetraplegic în soare ore întregi, provocându-i moartea.

Potrivit parchetului, "suspecta, în calitate de părinte, și-a abandonat fiul în vârstă de 14 ani, pe care îl avea în custodie exclusivă (de fapt, tatăl decedase), o persoană incapabilă să se întrețină singură din cauza unor afecțiuni psihice și fizice, întrucât suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever; fapta sa ar fi constat în lăsarea minorului expus în mod prelungit la razele soarelui pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce a dus la decesul acestuia".

Potrivit reconstituirii carabinierilor, femeia a cerut ajutor la cel puțin 36 de ore după moartea fiului ei, al cărui cadavru a fost găsit de oamenii legii în patul său, într-o cameră cu aerul condiționat pornit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.