Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminala de la metrou, dialog incredibil cu polițiștii: Ce i-a spus Magdalena Șerban unui anchetator tânăr

femeia de la metrou

Magdalena Șerban ar fi avut un discurs halucinant în fața anchetatorilor. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ucigașa Alinei Ciucu i-ar fi spus unui om al legii mai tânăr că vrea să se mărite, după ce timp de mai multe ori nu a dorit să le spună nimic concret polițiștilor.

Citește și: Deputatul PSD 'Mitralieră' șochează cu ultima propunere: Cătălin Rădulescu are soluția pentru rezolvarea crizei din închisori

"Femeia a ținut-o pe a ei și a susținut că nu a făcut nimic! Peste 10 persoane au întrebat-o de crimă, iar ea părea impasibilă! La un moment dat însă, în încăpere a intrat un tip, care, pentru a o determina să se simtă mai relaxată, a întrebat-o ce face! Spre surprinderea generală, ea s-a luminat la față și a dat un răspuns care i-a amuzat pe toți! "Ce să fac, mă pregătesc să mă mărit", a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe același ton! "Dar el știe?!", apoi, a zâmbit! "Bineînțeles", a fost răspunsul Magdalenei Șerban, care, din acea clipă, nu a mai avut reacții negative și s-a mai liniștit", au dezvăluit persoane de la fața locului, relatează Stirile Kanal D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.