Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul din Berceni, Marcel Șerbuc, trimis în judecată / Îl așteaptă ani grei după gratii

marcel serbuc

Marcel Şerbuc, bărbatul acuzat că a ucis o fată de 12 ani şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Parchetul nu a anunţat trimiterea în judecată, însă dosarul apare înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti în data de 4 octombrie.

Trei membri ai familiei fetei, printre care Monica Simona Iftimovici (mama copilei şi concubina lui Şerbuc), s-au constituit părţi civile în dosar şi solicită daune de 200.000 de euro.

''Criminalul fetiţei de 12 ani, Marcel Şerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie. Îl aşteaptă închisoarea de cel puţin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale. Practic s-a ajuns la concluzia că, după ce a tâlhărit-o pe fetiţa de 12 ani şi i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o şi a ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Şerbuc şi daune de 200.000 de euro'', a anunţat avocatul Adrian Cuculis, conform AGERPRES.

Pe 3 iunie, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia - Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.