Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul dinamovistului UCIS la Londra este un TERORIST: Tatăl acestuia este condamnat pe viață, în SUA

Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, condamnat pe viață în SUA pentru terorism, a fost arestat pentru deţinere de armă de foc în una dintre investigaţiile declanşate după uciderea canotorului dinamovist Tudor Simionov în faţa unui club din Londra, informează postul Sky News.

Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat pentru deţinere de arme de foc cu intenţia de a genera temere, scrie mediafax.ro.

Citește și: Andreea Esca , anunț de ultimă oră. Ce i s-a reproșat

Arestarea sa intervine după un incident separat produs în faţa Clubului "Fountain House", situat în zona Park Lane, Westminster, unde Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeaşi adresă, în acelaşi timp, dar acuzaţiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetăţeanului român.

Citește și: Gigi Becali, alianță cu Traian Băsescu:’Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de opoziție’

Tudor Simionov a decedat în noaptea de Revelion la Londra, oraş în care lucra ca agent de securitate la un club. Acesta a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă şi a fost înjunghiat în piept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.