Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminologul Dan Antonescu, despre răpirea din Sectorul 1: 'Avem de-a face cu transmiterea unui mesaj'

Radu Pop
politia Sandu Cioara

Polițiștii caută persoanele care au răpit un bărbat din parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 1, iar expertul criminolog Dan Antonescu consideră că metoda „este o manieră folosită de recuperatori”.

„Avem de-a face cu transmiterea unui mesaj, fie că este vorba de o răzbunare, fie că este vorba de recuperarea unei datorii, fie este vorba de convingerea persoanei respective de a renunța la o afacere. Indivizii respectivi, la o primă vedere au comis cel puțin două infracțiuni, loviri și alte violențe, probabil și amenințări.

Este adevărat că principala sursă de informații și principala pistă pe care trebuie să meargă anchetatorii, reprezintă mărturia celui care a fost victimă pentru că nu a fost ales la întâmplare. Dacă vrea să scape de această situație, trebuie să colaboreze cu anchetatorii pentru a anihila ulterioare gesturi de asemenea manieră. Este clar că au venit punct ochit, punct lovit. Este clar că știau programul, maniera în care se intra în parcarea respectivă.

Dacă este vorba de o datorie, este o manieră folosită de recuperatori, aceea de a brutaliza pe datornici, dar în niciun caz nu se trece mai departe pentru că nu și-au mai primii banii", a declarat criminologul, vineri, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.