Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu a răbufnit pe tema cătușelor și a rolului SRI-DNA

SRI

Fostul presedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, spune ca nu este rolul DNA si al SRI sa reformeze clasa politica si ca nu este vina serviciilor ca actuala clasa politica este slabă.

El a precizat ca reforma trebuie sa vina din interiorul politicii si ca zanganitul de catuse nu inseamna neaparat statul de drept.

"Nu sunt de vina serviciile ca au prea multa putere, asta inseamna ca avem o societate civila si corp politic slabe, bolnave, incapabile sa asigure un echilibru. Tendinta serviciilor e sa aiba tot mai multa putere, dar zagazul trebuie dat de politicieni la fel de puternici si credibili. Nu sunt de vina serviciile ca s-a asociat zanganitul de catuse cu statul de drept (...) In acest moment serviciile, SRI, ca el e cel mai puternic, se afla in fata unei scene politice devastate, si asta nu din vina SRI (...) Nu e datoria SRI sa reformeze clasa politica, nici sa construiasca echilibrele, nu, datoria DNA este sa ii aduca in fata justitiei pe cei pe care ii crede vinovati. Dar reformarea clasei politice nu se face nici cu DNA, nici cu SRI, nici cu catuse, nu e treaba lor", a declarat Crin Antonescu la B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.