Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu intervine în scandalul DNA și are un mesaj pentru Iohannis: 'Aceste lucruri nu pot fi ignorate de președintele României'

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, a fost invitat miercuri să comenteze înregistrările difuzate de Antena cu privire la „unitatea de elită” DNA Ploiești, care este acuzată că fabrică probe. Antonescu nu a dorit să facă comentarii pe acest subiect, spunând doar că sunt niște lucruri evidente, care nu pot fi ignorate.

„Doamnă, uitați, eu am intrat și v-am stat la dispoziție cu mare plăcere în scopul de a oferi mărturia mea legată de evenimente istorice. Analize politice nu fac. În privința despre care mă întrebați, cred că sunt niște lucruri evidente, care nu pot fi ignorate și care trebuie rezolvate de către cei care au responsabilități în această privință.”, a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă ceea ce se întâmplă în acest moment poate fi ignorant de Klaus Iohannis, Crin Antonescu a spus că, indiferent de cine este președintele României, „aceste lucruri semnificative nu pot fi ignorate”.

„Eu cred că nimic din ceea ce este semnificativ și totuși aceste lucruri sunt semnificative nu pot fi ignorate de președintele României, indiferent cine este acesta. Asta cred eu. N-am fost și nici nu voi fi președinte, deci este strict părerea mea.”, a mai spus Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.