Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu se bazează pe o parte a presei în campania pentru europarlamentare

crin antonescu

Evenimentul de la Sala Olimpia a strâns sute de liberali din vestul ţării. Într-o întâlnire cu presa locală, preşedintele PNL a ţinut să le spună jurnaliştilor că se bazează pe sprijinul lor în campanie. Antonescu este convins că presa centrală nu se va concentra pe aspectele importante de politică externă, ci numai pe felul în care alegerile influenţează politica internă.

„Ne concentrăm campania pe contactul cu presa teritorială, regională şi pe întâlniri directe cu cetăţenii. Realizăm că presa centrală va fi concentrată numai pe aspecte politice interne”, a declarat Crin Antonescu.

„Pentru noi, această campanie şi aceste alegeri au de bună seamă o semnificaţie specială, care nu au mai avut-o la celelate alegeri. Ne dorim ca o parte cât mai semnificativă din electorat să participe la dezbatere. Suntem într-o situaţie politică şi istorică foarte interesantă, în care opţiunile pot fi extrem de importante Avem discuţiii legate de viitorul UE, discuţii care pot influenţa major destinul României în foarte multe planuri. Pentru noi e foarte important ca oamenii să voteze în cunoştinţă de cauză”, a mai declarat Antonescu la Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.