Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu se implică în războiul Ponta-Ghiță vs Kovesi: Sunt STUPEFIAT!

Deputatul Sebastian Ghiță a depus un autodenunț în care a explicat că în 2012, alături de lideri ai USL a măsluit comisia tehnică care a dat verdict de neplagiat în cazul lucrării de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Faptele au fost confirmate de Victor Ponta, dar și parțial de fostul președinte Traian Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu ARUNCĂ în AER scandalul Kovesi: înțelegerea SECRETĂ

Citește și: Noi suspiciuni în cazul şefei DNA: Malpraxis academic într-o lucrare din 2003

Vezi şi: CONTROVERSĂ: Noi dezăluiri despre relația dintre șefa DNA și procurorul general

În 2012, Crin Antonescu era copreședinte al USL și președinte interimar, pentru că faptele s-ar fi petrecut în timpul campaniei de suspendare a lui Traian Băsescu. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Antonescu susține că nu a fost informat despre întâlnirile pe care le aveau colegii lui și chiar a mărturisit că umărește ”stupefiat și mirat” toate aceste evenimente.

”Eu urmăresc stupefiat toate aceste lucruri, toate aceste declarații. În perioada respectivă nu am avut niciun fel de informație, din nicio parte, nici măcar de la domnul Ponta, cu care eram într-o relație foarte apropiată, politică și personală. Nu am avut nici cea mai mică idee că acești oameni se întâlnesc, se frecventează, mă rog, treaba lor, dar eu nu am avut informații legat de asta și acum urmăresc destul de mirat”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă a primit vreo informare de la serviciile secrete, dat fiind că era președinte interimar, Antonescu a precizat că nu a primit nicio informare.

”Nici nu cred că este cazul, pentru că până la urmă nu era nimic ilegal și nici vreo alertă de securitate națională ca cei doi să se întâlnească, dar nu am avut nicio informație”, a precizat fostul lider al USL.

Crin Antonescu nu neagă însă posibilitatea ca între Ponta-Ghiță și Kovesi să fi existat contacte, dar nici varianta ca Ponta să fi avut întâlniri cu Traian Băsescu.

”Nu pot să mă pronunț chiar în niciun fel, pentru că nu am avut informații în acest sens. Este limpede că, până la urmă, erau niște oameni care aveau anumite contacte, ca să zic așa, informale, dar eu nu am făcut parte niciodată din cercul ăsta sau să fi avut interese în această sferă”, a mai precizat Crin Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.