Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - PSD pierde un europarlamentar: 'Azi mi-am dat demisia'

Agerpres
psd picioare

PSD pierde un europarlamentar dintre cei 9 pe care îi avea până acum. Eurodeputatul Cristian Terheş anunţă că a demisionat din PSD şi din grupul S&D din Parlamentul European. În continuare, acesta va reprezenta PNŢCD şi va activa în grupul ECR.

"Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a ma inscrie in Grupul ECR (Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM (Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD.

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol intre PSD si PNTCD, semnat intr-o conferinta de presa de presedintii celor doua partide. Protocolul stabileste colaborarea celor doua partide pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si a democratiei constitutionale in Romania.

Le multumesc si pe aceasta cale colegilor pentru buna colaborare pe care am avut-o in cadrul Delegatiei.

Ca membru in Grupul ECR - care sustine o Europa a democratiei si natiunilor - voi promova, in numele PNTCD, toate initiativele favorabile Romaniei", scrie Terheş pe Facebook.

Cristian Terheş, fost preot greco-catolic în SUA, a devenit cunoscut în ultimii ani în România prin acţiunile întreprinse cu ONG-ul pe care l-a condus, Romanian Community Coalition, în special în domeniul justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.