Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristescu pune degetul pe rană: 'Să cred că PNL vrea să deschidă pe bani publici două culoare generoase pentru jurnaliștii de casă și intelectualii de partid?'

Radu Pop
Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu îi acuză pe cei din PNL că vor să-și plătească „oamenii de casă” prin intermediul TVR. Cristescu susține că cei de la PNL vor în acest fel să-și pregătească o adevărată campanie media pentru următoarele alegeri.

„Aflu de la colegul deputat liberal Alexandru Muraru că noua conducere a TVR are misiunea de a înființa un canal de știri și unul cultural. Și încerc să înțeleg, deși nu prea îmi iese. Prin 2008, guvernarea de dreapta a înființat un canal de știri al TVR, numit TVR Info. Eșec din fașă. În 2012, președintele liberal al TVR a desființat canalul respectiv, la pachet cu TVR Cultural, pe motiv de ratinguri zero și cheltuieli mari. Aceeași conducere liberală s-a răzgîndit curînd și a făcut o nouă încercare, înființînd postul TVR News, pentru ca un alt președinte de dreapta să închidă și acest canal în 2015.

Acum, într-o perioadă dificilă de criză economică și pandemie, liberalii vor reînființarea posturilor de ei lichidate. Ce să cred? Că onor conducerea PNL a descoperit că e loc de încă o televiziune de știri pe o piață deja sufocată? Că în ultimul deceniu a crescut spectaculos foamea de cultură a românilor încît să se justifice redeschiderea unui post cu ratinguri nule cîndva? Că dreptei îi place joaca de-a uite postul, nu e postul?

Ori, mai degrabă, că PNL vrea să deschidă pe bani publici două culoare generoase pentru jurnaliștii de casă și intelectualii de partid, în perspectiva viitoarelor alegeri?

Dumneavoastră ce credeți?”, a precizat Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.