Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buican, vicepreședinte PNL: Avem nevoie de vot universal în interiorul partidului

pnl.ro
pnl sigla

După ce ieri Dan Motreanu ne-a spus , într-un interviu acordat știripesurse, că își dorește ca președintele PNL să fie ales printr-un vot dat de toți membrii partidului, azi, Cristi Buican, vicepreședinte PNL, a trimis la redacție o declarație prin care ne precizează faptul că va depune un amendament la statut care să permită organizarea unui astfel de scrutin.

Cum răspunde Mugur Isărescu acuzațiilor că a turnat la Securitate

Kovesi vorbește despre AUDIEREA sa în dosarul lui Ghiță

Buican își dorește ca în fiecare comună, oraș, municipiu unde PNL are organizații să fie instalate secții de vot și militanții partidului să aibă posibilitatea să își aleagă președintele.

”Într-o singură zi putem să organizăm acest tip de alegeri. Ar fi cel mai bun lucru pentru partid ca viitorul președinte să aibă o cât mai mare reprezentare, un vot dat de cei care duc greul luptei electorale.  Avem nevoie de vot universal. Președintele  ales printr-un astfel de  vot va fi mai puternic, pentru că va avea în spate nu doar anumiți președinți de filiale, ci și baza partidului.”

Cristi Buican speră ca toți  liderii partidului  care vorbesc despre acest tip de alegeri să suțină demersul său nu numai declarativ, dar și în forurile statutare, astfel încât PNL să își aleagă anul acesta președintele prin vot universal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.