Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Chivu va participa la meciul de retragere al lui Wesley Sneijder

www.banatulazi.ro
Cristi Chivu

Cristi Chivu va participa la meciul de retragere al fostului coleg de la Inter Milano și Ajax Amsterdam, Wesley Sneijder, care va avea loc pe 3 iunie 2020, în Utrecht, scrie Mediafax.

La eveniment vor lua parte două echipe. Una va fi formată din foști coechiperi de la națională ai lui Sneijder, iar alta cu foști colegi de la echipele de club.

Potrivit BBC, echipa din care va face parte și Cristi Chivu va fi antrenată de Jose Mourinho, actualul manager de la Tottenham, care a câștigat Liga Campionilor cu Inter Milano, în 2010.

Din echipa foștilor colegi de la club ai lui Wesley Sneijder vor face parte jucători precum Jari Litmanen, Fabio Cannavaro, Julio Cesar, Javier Zanetti, Samuel Eto'o, Cristi Chivu, Burak Yilmaz, Selcuk Inan, Marco Materazzi, Dejan Stankovic, Esteban Cambiasso sau Diego Milito.

Citește și: Dan Petrescu, despre Ilie Dumitrescu: Dacă nu ești puternic la minte, nu faci nicio carieră

De partea cealaltă, printre foștii internaționali olandezi se vor număra Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Arjen Robben, Mark van Bommel, Giovanni vam Bronckhorst, John Heitinga, Dirk Kuyt, Nigel de Jong sau Khalid Boulahrouz.

Meciul va avea loc pe 3 iunie 2020, pe Stadionul "Galgenwaard", din Utrecht, care are o capacitate de aproximativ 23.000 de locuri.

Wesley Sneijder s-a retras din fotbal în august 2019, după despărțirea de Al Gharafa (Qatar). În cariera sa, mijlocașul a mai evoluat la Ajax Amsterdam, Real Madrid, Inter Milano, Galatasaray și Nice. Printre trofeele câștigate de olandez se numără Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor și titlul în Spania, Italia, Olanda și Turcia. La echipa națională, el a acumulat 134 de meciuri și 30 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.