Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Citre s-a întors în presă. De la 1 iunie, reporter politic la Mediafax/Gândul

Jurnalistul Cristi Citre este, începând cu 1 iunie, reporter la secția politic a agenției Mediafax.

În ultimul an, Cristi Citre a lucrat la Departamentul de Comunicare al Grupului PNL de la Camera Deputaților și la Departamentul Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale.

Citre are o experiență de 13 ani în presă, el debutând, în 2003, la National TV ca redactor de știri externe. În 2006 a plecat la Realitatea TV, unde și-a început cariera de jurnalist pe domeniul politic. De-a lungul timpului a acoperit domenii precum Parlamentul României, Parlamentul European, Consiliul European, partidele politice, Curtea Constituțională și Administrația Prezidențială. A făcut numeroase transmisii în direct din țară și străinătate (Turcia, Israel, Chile, Peru, Ucraina, Republica Moldova, Austria, Italia, Vatican). La Realitatea TV a fost editor și șeful secției politic și a moderat emisiuni cu teme politice și sociale.

În 2012 a plecat la Digi24, unde a fost reporter și co-autor al celor al celor mai importante campanii derulate de postul de televiziune: "Raport de țară" (martie 2013), "Ziua Independenței. Ziua Regalității" (mai 2013), "Istoria furată. 23 august 1944" (august 2013), "1989. Anul care a schimbat lumea" (2013, 2014). Tot la Digi24 a fost realizatorul emisiunii ”Cultura Politică”, difuzată în fiecare zi a săptămânii între 18:00 și 18:30.

Colaborarea sa cu postul RCS-RDS a încetat în 2014, ActiveWatch considerând concedierea sa drept una abuzivă (http://activewatch.ro/ro/freeex/reactie-rapida/digi-24-a-concediat-abuziv-un-jurnalist-pentru-opiniile-de-pe-facebook).

De asemenea, a colaborat cu site-ul Hotnews și publicația Dela0.ro (http://zodiascorpionului.dela0.ro).

Din 2014 este cadru didactic colaborator al Universității din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.