Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Dănileţ a mai câștigat un proces: Perioada în care a fost suspendat de CSM a fost recunoscută vechime în muncă

Inquam Photos / George Calin
Cristi Danileț

Avocatul Dumitru Dobroev, care l-a reprezentat pe Cristi Danileț într-unul din procesele cu CSM, anunță vineri că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că perioada în care Dănileţ a fost suspendat din magistratură după postările de pe Tik Tok este recunoscută vechime în muncă.

”Procesul despre postările pe Tik Tok: După ce în decembrie s-a stabilit că fapta nu a fost gravă, acum s-a stabilit definitiv că perioada în care am fost suspendat de CSM este recunoscută vechime în muncă”, a reacționat vineri, pe Facebook, Cristi Dănileţ.

Avocatul său a oferit mai multe detalii:

„Judecătorul Cristi Danileţ a câștigat un nou proces cu CSM. L-am reprezentat ca avocat pe Cristi Danileț într-unul dintre procesele cu CSM, în care a câștigat definitiv, prin decizia pronunțată azi. Prin aceasta, Cristi Danileț e repus în drepturi de ICCJ cu privire la vechimea în muncă. Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, a admis recursul împotriva sentinței Curții de Apel Cluj și a anulat hotărîrea CSM nr. 1537/14.12.2021 prin care se dispunea suspendarea acestuia din funcție începînd cu data de 13.12.2021. Ca o consecință, ICCJ i-a recunoscut reclamantului vechimea în muncă şi în magistratură pentru perioada în care a produs efecte hotărârea anulată”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.