Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Movilă: Plata cu cardul reprezintă un semn de maturitate a pieţei, nu numai a consumatorului, ci şi a comerciantului

arabmediasociety.com
plati-online-card

Creşterea înregistrată la plata cu cardul reprezintă un semn de maturitate a pieţei, nu numai a consumatorului, ci şi a comerciantului, la fel şi creşterea valorii tranzacţiilor, a declarat, vineri, la evenimentul online organizat de PayU, dedicat Black Friday 2021, Cristi Movilă, general manager al VTEX pentru Europa de Est şi zona EMEA, conform agerpres.

"E clar că, pe de o parte, creşterea înregistrată pe plata cu card reprezintă un semn de maturitate a pieţei, nu numai a consumatorului, ci şi a comerciantului. La fel şi creşterea valorii tranzacţiilor. E clar că oamenii vor să cumpere produse pe care oricum le-ar fi cumpărat, dar le-ar fi cumpărat din offline. Legat de funcţionalităţi, avem o fereastră până în momentul în care comerciantul decide să proceseze sau până în punctul în care spune 'Până aici las clientul să intervină pe comandă', iar clientul în platforma noastră poate să adauge, să scoată produse, nu trebuie să anuleze comanda. Această funcţionalitate ajută mai ales pentru achiziţii de acum, de Black Friday. Ce mi s-a părut întotdeauna interesant este că de Black Friday toată lumea vede beneficiile online-ului. Tranzacţiile online sunt mai multe decât tranzacţiile offline. Ce m-a distrat întotdeauna este de ce nu putem să păstrăm aceleaşi motive şi în restul anului...? Vom ajunge la un pas în care aceste beneficii vor fi văzute pe parcursul întregului an", a afirmat Movilă.

VTEX furnizează o platformă enterprise de comerţ electronic, care permite brandurilor şi retailerilor să realizeze un time-to-market mai rapid, să ajungă la clienţii din oricare canal şi să descopere noi arii pentru dezvoltare.

Compania a fost înfiinţată în Brazilia, iar acum se extinde la nivel global, fiind lideri în accelerarea transformării comerţului electronic din America Latină. Platforma VTEX este concepută în conformitate cu standarde şi cu funcţionalităţi de tip enterprise-level, iar peste 2.000 de clienţi cu peste 2.500 de magazine active în 32 de ţări apelează la platformă.

Platforma enterprise de comerţ digital a înregistrat, în trimestrul al doilea al acestui an, venituri totale de 30,9 milioane de dolari, în creştere cu 22,1%, în dolari, comparativ cu perioada similară din 2020, şi cu 18,2%, excluzând efectele fluctuaţiilor cursului de schimb.

Procesatorul de plăţi PayU organizează, vineri, pe durata a 12 ore, evenimentul online Black Friday HUB by Pay.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.