Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Tănase s-a antrenat joi cu FCSB

Cristi Tanase

Fostul mijlocaș de la FCSB, Cristi Tănase, care acum joacă în Liga a 2-a din Turcia, la Giresunspor, se află în România pentru a se recupera în urma unei accidentări și joi dimineață s-a dus la antrenamentul FCSB, scrie Mediafax.

Tănase s-a accidentat în ultimul meci din campionatul turc, după 16 minute de joc. El va lipsi 3 săptămâni de pe teren, spun medicii. În acest context, Tănase a ales să vină în țară pentru a se recupera, iar joi a fost surprins la antrenamentul echipei lui Bogdan Vintilă, anunță fanatik.ro.

Citește și: Lukaku şi Smalling critică prima pagină a Corriere dello Sport: 'Cel mai stupid titlu', 'lipsit profund de delicateţe'

Tănase a evoluat la FCSB începând cu 2009, când a venit de la FC Argeș. După șase sezoane, Tănase a plecat în China, la Tianjin Teda, apoi a revenit la FCSB în 2018. A plecat apoi din nou la Eskisehirspor, formație pentru care a evoluat 4 luni. Cei de la Eskisehispor au decis să-i rezilieze contractul, astfel că a ajuns la Giresunspor, în Liga a 2-a turcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.