Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Adomniței a fost REȚINUT! Ce vor să-i mai facă procurorii

Cristian Adomniței, șeful CJ Iași, a fost reținut de procurorii DNA acuzaţia fiind de favorizarea infractorului! Și, asta nu e tot. Mâine, anchetatorii îl vor duce în fața judecătorilor cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: ULUITOR Ce nu s-a remarcat la Elena Udrea când a fost eliberată / FOTO

Adomniţei a fost audiat joi la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi.

Procurorii au reţinut în acelaşi dosar trei persoane - Popa Letiţia, Irimescu Carmen, Jinga Teodora Cristina - pentru abuz în serviciu.

La 15 aprilie, procurorii au efectuat percheziţii în 21 de locaţii situate în municipiul Iaşi, cele mai multe fiind la CJ Iaşi. Ancheta vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2013-2015.

Conform procurorilor, contractul încheiat cu societatea Laser Co prevedea 16 acţiuni de promovare a Iaşiului contra sumei de 335.000 lei. Din cele 16 prevederi, numai 11 puncte au fost onorate, deşi a fost achitată întreaga sumă.

Sursele au subliniat că auditul intern al instituţiei a sesizat neregulile, subordonaţii aducându-i la cunoştinţă şefului CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, dar acesta ar fi fost nemulţumit de constatări şi ar fi ameninţat că va lua măsuri drastice dacă ceea ce a constatat auditul ajunge la cunoştinţa publicului şi în presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.