Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Boureanu, FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu judecătorii

antena3.ro
boureanu arestat

Sunt ore pline de tensiune pentru Cristian Boureanu. Astăzi, fostul politician află dacă rămâne sau nu în arest preventiv, scrie MEDIAFAX.

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti judecă astăzi contestaţia fostului parlamentar la măsura arestării preventive. Fostul politician a solicitat o măsură mai blândă: arest la domiciliu sau control judiciar. Boureanu va fi adus sub escorta poliţiei din Arestul Central.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis, miercuri, dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, şi fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.

În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl loveşte pe unul din poliţişti în zona inghinală, dar şi cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feţei.

Citeşte şi: IMAGINI NOI cu Cristian Boureanu: 'Omu' e ninja, iată dovada' / VIDEO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.