Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi (PNL): Oameni răi din Guvernul PSD au spus că Spitalul Metropolitan se face în 20 ani

arhiva personala
Cristian Buşoi

Pentru că dna Primar General m-a acuzat că nu susțin proiectul Spitalului Metropolitan, deși l-am susținut încă din 2015, înainte de campania electorală, consider că este utilă o nouă poziție publică de susținerea a proiectului, susține președintele PNL București, europarlamentarul Cristian Bușoi.

”În ciuda manipulărilor lansate de administrația Firea, eu ca președinte al PNL București și PNL susținem proiectului Spitalului Municipal pentru București, deși cred și acum că locația în Voluntari-Pipera nu este inspirată și ar fi mai utilă o poziționare în oraș; dar asta bineînțeles, dacă dna Primar General ar fi dorit să se consulte cu specialiști în mobilitate urbană.

În fața realității dezvăluite de chiar purtătorul de cuvânt al guvernului PSD faptul că administrația Firea va construi Spitalul Metropolitan în 20 de ani!!! nu pot decât să constat că dna Firea, după chiar spusele propriului Guvern, ne minte frumos atunci când ne promite Spital Metropolitan.

Amintesc public că PNL a susținut și transferul imobilului de la RATB la Primărie, exact așa cum a solicitat dna Primar General, iar administrația Firea a promis public sprijin pentru proiectul PNL privind construirea spitalelor în sectoarele 3 și 6 ale Capitalei, unde locațiile există și unde proiectele sunt fezabile și mai simplu de realizat.

Îi urez dnei Firea să nu țină cont de spusele celor din Guvernul PSD care lasă de înțeles că este incapabilă să facă proiecte; ar fi deja a doua oară, după ce guvernul PSD a refuzat să dea ELCEN, primăriei Capitalei și îi doresc să facă Spitalul Municipal în acest mandat, așa cum s-a angajat.

Îi atrag de asemenea atenția dnei Primar General că așteptăm decizii ale Primăriei în ceea ce privește demararea spitalelor în sectoarele 3 și 6.”, susține europarlamentarul într-un comunicat de presa.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.