Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi, președintele PNL București: Candidatul la Primăria București va fi membru PNL

Inquam Photos/ Octav Ganea
Busoi

PNL București i-a poziție după informațiile privind o eventuală candidatură a cântărețului Tudor Chirilă la Primăria Capitalei în 2020 din partea PNL. Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, susține că este vorba de un fake news și că PNL va fi reprezentat la alegerile locale de un membru PNL:

”Informațiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news. Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist și pentru implicarea sa civică, dar, ca președinte al PNL București, nu am purtat și nu am cunoștință ca PNL să fi purtat discuții despre alegerea unor candidați. Desemnarea candidaților va fi un proces de selecție în interiorul PNL.

Porțile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de PNL și își dorește să susțină ideile pe care PNL le promovează.

Celor interesați să lanseze pe piață fumigene și să bage bățul prin gard la PNL București le spun că: PNL București va continua să facă Opoziție la administrația PSD-Firea și să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare și poluare în Capitală. Acestea sunt prioritățile PNL București acum.”, susține Cristian Bușoi intr-un comunicat remis redacției.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.