Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: `Revoluția în trafic`, o ţeapă ca toate ţepele pe care PSD le dă ca să câştige şi de care uită imediat

arhiva personala
Cristian Buşoi

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a declarat că administrația PSD a Bucureștiului nu diferă cu nimic cu administrația mincinoasă a Guvernului.

”Administrația PSD-Firea a dovedit în Capitală aceeași nepricepere și aceleași promisiuni mincinoase ca și guvernarea Dragnea-Dăncilă. Tot ce face administrația PSD-Firea este să stea “sub radar” ca să nu fie asociată public cu nenorocirile pe care PSD le face la nivel național. De 2 ani cu administrația PSD-Firea Bucureștiul stă pe loc, deși este unul dintre orașele europene cu potențial uriaș de dezvoltare.

Cea mai importantă promisiune încălcată a administrației PSD-Firea este legată de traficul şi infrastructura din Capitală. După ce acum doi ani, în alegerile locale, promitea că va face revoluţie în traficul din Capitală, administraţia PSD-Firea nu a produs în Bucureşti decât blocaj şi un trafic de coşmar care îi face pe bucureşteni să piardă ore întregi, în fiecare zi, în trafic.

În al doilea rând, nepriceperea în administrația Capitalei dovedite prin lipsa unei viziuni administrative și lipsa capacității de planificare:  proiectele de buget pe 2017 şi 2018 au fost încropeli care au irosit resurse, fără să urmărească evoluţia unor priorități.

În 2017, bugetul Capitalei a fost fără direcție, iar în afară de acțiunile de imagine ale primarului: evenimente și spectacole, în Capitală nu s-a făcut nimic.

În 2018, bugetul Capitalei a fost nerealist, supraestimând veniturile prin supraestimarea subvenţiilor de la bugetul de stat şi a recuperărilor din cheltuieli de judecată și promițând multe, fără să indice, din nou, nicio direcţie prioritară de acţiune.

Cea mai mare minciună pe care administrația PSD-Firea vrea să o impună la București este că, din cauza PNL, Primarul General nu poate face proiectele pe care le-a promis: de la infrastructură, la fluidizarea traficului, de la construirea de spitale, la astuparea gropilor care au împânzit din nou străzile Capitalei. Proiectele dnei Firea nu se văd pentru că nu există, nu pentru că le-ar boicota PNL.”, se spune într-un comunicat de presă remis redacției.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.